top of page
ken _ kirsten-333.jpg

Trouwmake-up
en hairstyling

Dankjewel dat je mij als jouw bruidsstyliste overweegt. Je trouwdag is een heel spannende dag en juist daarom is het belangrijk om een styliste te kiezen die ervoor zorgt dat jij en jouw suite er op hun best uitzien. Het is dan ook mijn doel om je te laten stralen en ik zou het geweldig vinden als ik deel mocht uitmaken van jouw grote dag.

Hoe werkt het?

01 Aanvraag

Wil jij graag samenwerken en wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jouw trouwdag? Contacteer mij dan via het contactformulier.

02 Kennismakingsgesprek

Indien ik nog beschikbaar ben op jouw trouwdag kunnen we gratis een kort gesprek inplannen om elkaar te leren kennen en om te kijken we of we op dezelfde golflengte zitten.

03 Leg je datum vast

Zijn wij een perfecte match? Leg jouw trouwdatum dan zo snel mogelijk vast door dit mij te laten weten via e-mail. Zo ben je zeker dat jouw trouwdatum in mijn agenda geblokkeerd is.

04 Proefmoment

Een proefmoment wordt meestal 2 tot 3 maanden voor de grote dag ingepland in mijn studio. Tijdens deze afspraak bekijken we jouw wensen zodat ik jouw droomlook kan creëren.

05 Details concreet maken

Een aantal weken voor de grote dag maken we de laatste details concreet en bezorg ik je een finale planning zodat alles zo soepel mogelijk verloopt op jouw trouwdag.

06 Trouwdag

Relax & enjoy!

The Bridal Package

Voor huwelijken op vrij-, zat-, zon- en feestdagen is er een

minimum boeking vereist van meerdere diensten.

Voor 2025 wordt de prijsbepaling in september 2024 vastgelegd en gecommuniceerd.

Je kan wel al contact nemen om de beschikbaarheid van je trouwdatum af te toetsen.

bottom of page