top of page

Aan huis (op aanvraag)

Ideaal voor een groep vriendinnen die zich samen willen laten klaarmaken, een suite... Deze dienst is enkel op aanvraag en is beschikbaar naargelang het aantal personen en de gewenste diensten.

Heb jij een speciale gelegenheid op de agenda en wil je graag je make-up en/of haren laten doen door een professional? Ik help je met veel plezier verder in mijn Beauty Bar te Tienen.

Je kan voor eender welke look terecht bij mij, maar ik ben vooral gespecialiseerd en gekend voor mijn naturelle, glowy make-up looks en hedendaagse kapsels. Ik vind het namelijk belangrijk om je natuurlijk schoonheid in de kijker te zetten en je op deze manier te laten stralen.

Voor verplaatsing komt er een km-vergoeding van €0,41/km bij (heen en terug 3391 Meensel-Kiezegem)

Make-up

€55 - duur: 45 à 60 min

Naturelle make--up of avondlook. We bekijken samen jouw wensen.

Krullen/waves op kort/halflang haar

€30 - duur: 20 à 30 min

Lengte tot/of boven de schouders.

Naturelle waves of krullen op droog haar. Was je haren de dag voor je afspraak en gebruik zo min mogelijk conditioner. Droog je haren voor je naar je afspraak komt.

(Half)/Updo

€55 -  duur: 45 à 60 min

Updo of half-updo op droog hoor. Was je haren de dag voor je afspraak en gebruik zo min mogelijk conditioner. Droog je haren voor je naar je afspraak komt.

Valse wimpers

€10 - Het is mogelijk om je make-up look af te werken met enkele individuele of een strip valse wimpers om je ogen nog meer in de kijker te zetten.

Krullen/waves op lang haar

€35 - duur: 30 à 40 min

Lengte over de schouders.

Naturelle waves of krullen op droog haar. Was je haren de dag voor je afspraak en gebruik zo min mogelijk conditioner. Droog je haren voor je naar je afspraak komt.

Make-up & (half-)updo

€100 - duur: +/- 90 min

Staat er een speciale gelegenheid op de agenda? Laat jezelf eens verwennen en ga voor een volledige make-over (updu/half-updo en make-up)

Lieve woorden

Name, Title

I'm a testimonial. Click to edit me and add text that says something nice about you and your services. Let your customers review you and tell their friends how great you are.

bottom of page