top of page

Bruidjes

Op je trouwdag wil je er op je best uitzien en laat je jezelf graag eens verwennen. Daar kom ik dan van pas! Samen met jouw wensen en mijn tips is het de bedoeling om een look te creëren waarin je zal stralen en waarbij je jouw goed voelt.

Je kan voor eender welke look terecht bij mij, maar ik ben vooral gespecialiseerd en gekend voor mijn naturelle make-up looks en hedendaagse kapsels. Ik vind het namelijk belangrijk om je natuurlijke schoonheid in de kijker te zetten en je op deze manier te laten stralen.

 

Om alles vlot te laten verlopen op de trouwdag en zodat je 100% kan genieten van het moment raad ik altijd aan om op voorhand eens een proefsessie* in te plannen zodat we jouw droomlook kunnen proberen en bepalen. Tijdens dit moment houd ik rekening met jouw wensen, de stijl van de jurk etc. zodat we een mooi resultaat krijgen dat bij jou past.

 

Ik gebruik steeds kwalitatieve producten zodat je make-up en/of kapsel mooi blijft gedurende de dag. Heb jij allergieën voor bepaalde ingrediËnten? Laat dit dan zeker weten als je mij contacteert.
 

*Proefsessies zijn enkel mogelijk in mijn Beauty Bar te Tienen. Op de huwelijksdag is het wel mogelijk om op verplaatsing te komen mits een km-vergoeding van €0,41/km (heen en terug van 3391 Meensel-Kiezegem).

bottom of page